Ana Sınıfı
  • Meslek Lisesi
  • Öğrencilerimizden

DUYURU

18 TEMMUZ CUMA GÜNÜ TÜM NENE HATUN LİSELERİ MEZUNLARIMIZI GELENEKSELLEŞEN İFTAR PROGRAMIMIZA BEKLİYORUZ...     17.07.2014

Her Çarşamba Satranç Kursu Verilmektedir.

2.3.ve 4. sınıflara her çarşamba satranç kursu verilmektedir.     13.03.2014

Her Çarşamba Satranç Kursu Verilmektedir.

2.3. ve 4. Sınıflarımız için her Çarşamba günü Satranç Kursu Verilmektedir.     13.03.2014

*TEŞEKKÜRLER*-MGS-Muradiye Bursluluk Sınavı

TEŞEKKÜRLER

17.Nisan 2011 Pazar günü Özel Nene Hatun İlköğretim Okulu yapılan Muradiye Giriş sınavına eğitime gönül veren halkımız yoğun ilgi göstermiş olup, özel bir okulda yerini almak isteyen aday öğrencilerimiz ter döktüler.
    Aday velilerimizde sınav esnasında eğitim uzmanlarımızla birlikte “Başarıya Götüren Aile Modeli ve Sevgi Dilimiz” konulu seminerler ile hoş bir vakit geçirdiler.
    Sınav sonuçlarımız 02.Mayıs.2011 tarihinde okulumuz web sitesinde yayınlanacaktır.

Muradiye Ögretim Kurumlari Milli Egitim Bakanligi Ögrenci Seçme ve Yerlestirme Merkezi E-OKUL Veli Bilgilendirme Sistemi Haydi Kizlar Okula TTNET - Vitamin

Her hakkı saklıdır. © 2010 - MURADİYE ÖĞRETİM KURUMLARI
    Web Master Feyza YILMAZ