Ana Sınıfı
  • Meslek Lisesi
  • Öğrencilerimizden

4-5-6-7 ve 8.Sınıflarımızın Okulistik SınavıTarihi

23 EKİM 2014 TARİHİNDE 4-5-6-7 ve 8.SINIFLARIMIZIN OKULİSTİK KAZANIM VE ÖLÇME SINAVI YAPILACAKTIR...     21.10.2014

2014 TEOG GURUR TABLOMUZ

2014 TEOG GURUR TABLOMUZ     29.08.2014

8 EYLÜL'DE 1.SINIF ,5.SINIFLAR EĞİTİME BAŞLIYOR...     28.08.2014

Özel Nene Hatun İlköğretim Okulu Ödüle Doymuyor

Çanakkale yorgun görünüyordu. Yüksek tepeleri ağlamaklıydı. Üstüne yağan topların ve mermilerin hesabı yoktu. Her karış toprağında ölüler vardı. Oluk oluk kan akıyordu toprağa.
    Ancak Türk evladı: “Hain düşman ne yaparsa yapsın; bu vatan bizimdir, bizim kalacaktır.” diye haykırıyordu.
    Çanakkale… Geçilmezdi ve geçilmemişti. Çünkü Mehmetçik düşmanda olmayan iki şeye sahipti. Cesaret ve inanç.
    Özel Nene Hatun İlköğretim Okulu Öğrencileri Birinciliğe Doymuyor
    Okulumuz öğrencilerinden 8. sınıf öğrencisi Şevval Maden Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Bir Destandır Çanakkale” konulu kompozisyon yarışmasına katılarak ilçe birincisi olmuştur.
    Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 18.mart 2011 Cuma günü Saray Kültür Merkezinde düzenlendiği törende “Doğuş” isimli kompozisyonuyla BİRİNCİ olan öğrencimiz büyük bir coşku ve sevinçle ödülünü almıştır.

Muradiye Ögretim Kurumlari Milli Egitim Bakanligi Ögrenci Seçme ve Yerlestirme Merkezi E-OKUL Veli Bilgilendirme Sistemi Haydi Kizlar Okula TTNET - Vitamin

Her hakkı saklıdır. © 2010 - MURADİYE ÖĞRETİM KURUMLARI
    Web Master Feyza YILMAZ